Mond-, kaak- en aangezichtsheelkunde 'Genk-Maaseik'
Home / Team / Dr. G. Heijsters

Dr. G. Heijsters

Dr. Guido Heijsters behaalde zijn diploma tandarts, met onderscheiding, aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2005, alwaar hij in 2010 ook afstudeerde als geneesheer. Voor zijn opleiding tot specialist volgde hij, van 2010 tot 2011, een jaar algemene heelkunde in het Imelda ziekenhuis te Bonheiden. De erkenning in de Stomatologie volgde na twee jaar. Van 2011 tot 2012 stond hij onder leiding van Prof. Dr. J. Schoenaers in het Universitair Ziekenhuis te Leuven, en van 2012 tot 2013 onder leiding van Dr. T. Hoppenreijs in het Rijnstate ziekenhuis te Arnhem (NL). Van 2013 tot 2014 specialiseerde hij zich verder in de maxillofaciale heelkunde in het Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk. In 2014 startte hij met een bijkomende master-opleiding in de esthetische aangezichtschirurgie aan de universiteit van Witten/Herdecke (D) via de EFMZ, dewelke gepland staat om in 2016 succesvol af te ronden.

Dr. Heijsters is werkzaam zijn op de dienst Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde in het Ziekenhuis Oost-Limburg, alsmede in het Ziekenhuis Maas en Kempen. In de verwijspraktijk Xentro Dental houdt hij zich exclusief bezig met de esthetiek van het aangezicht, zowel de chirurgische (bijv. ooglidcorrecties) als de niet-chirurgische (botox en fillers).

Buiten de algemene kaakchirurgie toont hij ook bijzondere interesse in orthognatische en esthetische aangezichtschirurgie.