Mond-, kaak- en aangezichtsheelkunde 'Genk-Maaseik'
Home / Team / Dr. S. Schepers

Prof. Dr. Schepers

Dr Serge Schepers behaalde het diploma van arts aan de KULeuven in 1987 en het diploma van tandarts in 1989. Hij specialiseerde nadien in de Mond-, Kaak en Aangezichtsheelkunde aan de KULeuven alwaar hij in 1992 de erkenning in de Stomatologie behaalde en in 1994 de bijzondere bekwaamheid in de maxillo-faciale heelkunde verkreeg.

Dr Schepers genoot een twee jaar durende buitenlandse opleiding van 1993-1994 in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem (NL) en van 1994-1995 aan universitaire centra in Zurich( Ch), Nancy (F), Parijs (F), Miami (USA) en SanFrancisco (USA). Hij is sinds augustus 1995 als arts en staflid verbonden aan de dienst MKA van het ZiekenhuisOostLimburg.

In 2004 behaalde hij het diploma van Fellow of the European Board of Oro-maxillo-Faciale Surgery.

Hij is sinds 2007 aangesteld als Professor aan de Universiteit Gent met een bijzondere lesopdracht in de orale en maxillofaciale heelkunde.

Naast de basis mond-, kaak-, aangezichtsheelkunde gaat zijn bijzondere interesse uit naar de gespecialiseerde maxillo-faciale chirurgie en in het bijzonder kankers en gezwellen in het hoofd/hals gebied, kaakcorrecties en implantaatbehandelingen.